Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/centrumpleje.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1191
Om os | CentrumPleje

Om os

Centrumpleje er grundlagt af social- og sundhedsassistent Mariola Jensen og social- og sundhedshjælper Mie Hansen, der begge har 20 års sundhedsfaglig erfaring inden for sundhedspleje.

Sammen med vores sundhedsuddannede personale tilbyder vi gratis serviceydelser døgnets 24 timer inden for personlig pleje, praktisk hjælp samt diverse tilkøbsydelser for at imødekomme dine individuelle behov.

Se vores tilsynsrapport i 2019 fra Patientstyrelsen for Patientsikkerhed her: Servicefagligt tilsyn for Centrumpleje 2019 (pdf).

VORES VÆRDIER
At hjælpe de borgere i samfundet, som ikke altid kan selv, er en vigtig og ansvarsfuld rolle. Denne rolle bærer Centrumpleje med stolthed, og vi gør vores bedste for at give dig mest mulig tilfredshed i hverdagen. Til dette formål er 3 følgende værdier helt essentielle: Nærvær, grundighed og kontinuitet. Disse værdier kendetegner Centrumpleje og den måde, vi arbejder på.

om-os-nærværNærvær betyder for os, at vi i fællesskab kan planlægge din hverdag i forhold til dine ønsker, behov og individuelle krav.

grundighedGrundighed betyder for os, at vi gør vores bedste for at alle opgaver hos borgeren er udført så tilfredsstillende, at vi kan anbefales til andre.

om-os-kontinuitetKontinuitet betyder for os, at vi bestræber os på at levere den samme personale eller den samme faste afløser, som du kender og har tillid til.