Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/centrumpleje.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1191
Fritvalgsordningen | CentrumPleje

Fritvalgsordningen

I år 2003 blev fritvalgsordningen indført, hvilket betyder, at hver borger  (jvf. serviceloven §91) i dag har ret til at vælge, om hjemmehjælpen leveres fra det kommunale eller en privat leverandør, der er godkendt af kommunen.

Uanset hvilken af de ovenstående leverandører du vælger, er den varige hjælp altid gratis.

Centrumpleje opererer på Nordvestsjælland og er godkendt af Kalundborg Kommune til at varetage serviceopgaver for kommunens borgere.

KOM GODT I GANG
Anmodning om hjælp rettes mundtligt eller skriftligt til visitation i din kommune eller til egen læge.

Efter visitationen har modtaget anmodning om hjælp, vil borgeren blive kontaktet inden for 3 hverdage af en visitator. Når hjælpen er bevilget, og borgeren har valgt sin leverandør, vil leverandøren tage kontakt til borgeren hurtigst muligt med henblik på iværksættelse af personlig/praktisk hjælp.

Ved akutte behov kan hjælpen påbegyndes øjeblikkeligt.

SÅDAN SKIFTER DU
Hvis du allerede har en leverandør, men gerne vil skifte til Centrumpleje, skal du blot meddele dette til visitationen i din kommune. Vi varetager både visiterede ydelser samt tilkøbsydelser i en bred vifte.